söndag 27 april 2008

Tiden den bara går och går

Jaha, då var ännu en helg förbi. Jag tycker inte det är annat än måndag. Väldigt skumt. Samtidigt som helgerna passerar och måndagarna kommer så går ju också tiden med den här Smulan i magen. Nu är det snart bara 12 veckor kvar (plus minus två då såklart), väldigt konstigt.

Även den här helgen har vi spenderat med att renovera i sommarstugan. Än är köket inte helt färdigt, men nu saknas i princip bara vatten, avlopp och lister och så ska skåpsluckorna monteras. Den här helgen har fokus legat på att måla kåpan till en gammal vedspis samt att måla skåpsluckor. Tidigare helger har vi bland annat restaurerat det fasta skåp som finns i köket. Vi har dessutom gått vidare till nästa rum, vardagsrummet. Där har vi tagit fram trätak, trägolv och en vägg bestående av plankor. Nu sätter vi gips på återstående tre väggar för att kunna tapetsera. Så det rummet börjar också bli färdigt. Sen är det bara ett rum kvar. Det blir verkligen jättefint, men nu är vi rätt trötta på det allihop. Mest för att det är ont om ström inne, och vatten/avlopp finns som sagt inte heller inne i dagsläget. Men det ändras till helgen då min fader rörmokaren kommer med upp för att rädda oss. Strömsituationen däremot får vi nog leva lite till med.

Men nu släpper vi det för den här gången. Nu blir det vanligt jobb i tre dagar innan det är dags för renovering igen. Och dessutom börjar ju stegtävligen imorgon!

Inga kommentarer: