fredag 24 oktober 2008

I väntans tider igen

Vi går i väntans tider igen. Väldigt spännande. Men den här gången är det inte en bebis som ska komma, det är ett hus. Fast det ska inte komma, det står bra där det står. Vi ska väl snarare komma till det. Komma hem (förhoppningsvis). Jo, vi har alltså gått och köpt hus. Eller ja, vi skriver kontrakt i eftermiddag. Tillträde får vi om 7-9 månader någon gång. Tills dess får vi gå och längta och planera och fantisera, lite som en graviditet ändå, fast utan ultraljud och förlossning på slutet (men väl en flyttstädning).

Typ här ligger det.

Bilden är inte den bästa, den är tagen med en mobilkamera från en bil som rör på sig, men den ger i alla fall en hum om hur huset ser ut. Man får vara glad för det lilla.

6 kommentarer:

Lena sa...

Riktigt kul tycker jag! Mina bästa hustips: glöm inte att ställa ut soptunnan när det är hämtning (extra viktigt när den är full av bajsblöjor...), ogräsrensning är inte särskilt kul(vad Svante än säger) så brassa inte på för mycket i trädgården, ha inte Cheerosflingorna på en hylla i skafferiet som Fred når när han är ett... Japp, det var väl det. :)

Katharina sa...

Tack för dessa visdomsord! =) Ska se om de går att brodera in på en bonad eller så och hänga i köket.

Malin sa...

Vad kul! Det ser jättefint ut. Grattis, eller vad man säger:)

Katharina sa...

Ja just det... Grattis till att ha spenderat en himla massa pengar. Och grattis till att kanske ha hittat hem? Jag håller med andra ord med: "eller vad man säger". Men tack antar jag. =)

Daniel sa...

Lite sent får jag väl klämma i med ett "intressant!" Så det blev Rävlanda tillslut ändå. ;-) (Eller ja, nästan då, men jag kom inte på något bättre att skriva.)

Huset var fint på håll i alla fall. Kommer bloggen få renoveringstema om nio månader eller är det i lika fint skick som det ser ut?

Katharina sa...

Det kommer bli lite renoveringstema. Invändig renovering. Det är nygjort utanpå, och hyfsat inne, men vi kommer sätta vår prägel på huset, så renovering kommer det bli. =)