söndag 5 oktober 2008

En rätt trevlig söndag

Idag har vi inte gjort särskilt mycket. Vi har mest tagit det lugnt, varit inne, grejat lite och gjort egen pizza till middag. Vi tröttnade på pizzerian närmast oss, de var så ojämna, ibland var pizzorna helt ok, ibland var de inte goda alls. Alltså bestämde vi oss för att testa den som låg näst-närmast, men de pizzorna var ännu sämre. Då kom vi fram till att nästa gång vi äter pizza så gör vi den själva. Så det gjorde vi idag och det blev himla gott faktiskt. Inte var det särskilt jobbigt heller. Dessutom fick vi sällskap till maten, Freds mormor och morfar tittade förbi för att klämma lite på Fred. Himla trevligt.

Ikväll har vi roat oss med att titta på film och äta kladdkaka med grädde. En rätt trevlig söndag och söndagskväll kväll med andra ord.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den goda Pizzan!
Vi hade verkligen en underbar stund med Fred denna söndagseftermiddag. Att ha barnbarn är något stort och fantastiskt. Just det där att få uppleva känslan från de egna barnen är härlig.

mamma/mormor

Svante sa...

Ett tips till en småbarnsmamma som vill få ut så mycket tid som möjligt på divanen med pralinerna: Köp Sarah Lees Pizza Kit! Ur paketet plockar du fram den runda burken och POFF! så kommer den färdigjästa pizzadegen ut och lägger sig nästan självmant på plåten. Sedan slänger man bara på lite topping och vips är allt klart

Katharina sa...

Svante: fascinerande, det måste jag testa någon gång. Eller så sätter jag maken på att göra deg så tar jag hand om praliner och soffa. =)