måndag 23 mars 2009

Wroom

Wroom sa det typ, sen var helgen förbi. Fast det var en väldigt bra och trevlig helg, vi fick massa uträttat. En riktig bra grej är att vi nu är ägare till en bilbarnstol av märket Britax. L:s kusin har bytt stol, så Fred fick ta över hennes gamla. Så bra! Den är oerhört välvårdad och jättefin, och lite drygt fyra år gammal, helt OK ur säkerhetssynpunkt alltså. Och Fred verkar gilla den. Än så länge är den inte monterad, men den står inne på vårt vardagsrumsgolv. Och det finns många roliga spännen att pilla på, och den är skön att bara sitta i också tycks det som.

Idag har det däremot inte sagt så mycket wroom. Dagen har gått tämligen långsamt, dom brukar göra det när man har en tokgnällig bebis som sällskap hela dagen. Det är inte mycket som har passat idag. Ja förutom att äta då kanske, det är ju alltid roligt. Men det där med att sova inne, det gick inte, och att leka på golvet var jobbigt det också. Att däremot bli buren, det var väl OK då då. Trots det har jag faktiskt hunnit med att baka bröd idag, det började ta slut i frysen. Men nu är det påfyllt igen.

Fred har förresten utvecklats till linslus på sistone. Tidigare blev han bara tokallvarlig och granskande så snart kameran kom fram. Men nu är det motsatt taktik som gäller. Hela han blir ett stort leende när det är dags att ta kort. Tänkte jag skulle ta ett kort på en ruskigt sur Fred som satt och försökte dra av sig strumporna när han åt gröt. Problemet var bara att han hade strumpbyxor på sig. Ju mer han drog desto mer frustrerad och ilsk blev han. Fick fram kameran, och precis när jag tryckte på knappen så fick Fred syn på kameran, och mungiporna gjorde en totalvändning. Knasig borde vara hans andranamn.

2 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Tala om att detta leende smittar!
Jag ler stort när jag ser den lille goingen.

Lena sa...

Charmknutte borde vara hans andranamn istället! :)