torsdag 18 december 2008

En bra dag helt enkelt

Igår var jag och Fred på mitt jobb och åt jullunch. Eller ja, Freds lunch såg ungefär likadan ut som den gjort tidigare i år, men omgivningen kanske gjorde den lite mer julig. För det var väldigt flott dukat i lunchrummet på jobbet. Och maten var väldigt god! Sällskapet var suveränt och man skulle väl kunna säga att det var en himlans trevlig jullunch. Dagen till ära hade Fred satt på sig sin pepparkaksluva som han fått av L:s kusin.

Så här knasigt kan det bli när man åkt bil och sovit och gnuggat
huvudet lite hit och dit. Då åker mössan ner i ögonen.

Till luvan kommer också en dress, men den ville Fred inte ha på sig eftersom det var just jullunch och det skulle vara massa folk där som han sällan träffar. Han var tydligen osäker på om folk skulle känna igen honom, eller om dom helt sonika skulle ta honom för en kaka och äta upp honom. Tydligen har sånt nästan inträffat på annat håll.

På vägen hem från jobbet stannade vi till hos Freds mormor. Där sov han gott i två timmar i vagnen utomhus. Sen fikade han lite med kusinerna som också var där, innan det var dags för magknip och ett förlösande brak i byxan innan vi styrde kosan hemåt till en nystädad lägenhet. En bra dag helt enkelt (med undantag för magknipet då såklart).

Inga kommentarer: