söndag 23 november 2008

Ytterligare en helg

Så har ytterligare en helg gått. Rackarns vad fort de går, nästan lika fort som veckorna springer förbi. I fredags åkte jag och Fred till Bollebygd för att fredagsmysa hos Freds mormor och morfar. Där vad även två mostrar och en morbror med samma tanke som vi. Så vi mös på. L fick inte följa med för han skulle på något fräsigt konsert/middagsbjudning i Scandinavium med jobbet - stackarn.

Lördagen spenderade vi här hemma, vi var ute och gick lite i det fina vädret. Kallt och underbart med lite lite snö under fötterna.Sen drömde vi lite om vårt nya hus och braskaminen som finns där och hur mysigt vi skulle haft framför den en dag som denna. På kvällen åkte vi till en kompis och spelade Buzz på hans PS3:a. Det dracks också glögg och åts blåbärspaj.

Idag har vi varit hos Freds farmor och farfar och ätit mat och lekt och trivts. Där finns mycket spännande att leka med, bland annat två stycken kattungar, Vera och Vilma.

På bilderna är det Vera som får uthärda närkontakt med Fred. Men Vilma hade blivit klämd på, och stoppad i munnen tidigare under dagen, så han har nog bra koll på båda två vid det här laget.

Helt klart en väldigt bra helg är till ända. Nu är det nog dags att sova och hoppas att veckan som kommer blir minst lika bra!

1 kommentar:

bollebygdsbo sa...

Åh, han är ju bara så härlig!
Fred menar jag nu. :-)