torsdag 22 september 2011

Idag smäller det

I augusti skulle L vara ledig i fyra veckor. Fyra långa augustiveckor tillsammans. Nu blev det inte så. För mycket att göra på jobbet och kanske kunde han inte vara ledig i fyra veckor, men två. Men sen kanske han inte kunde vara ledig i två veckor men i alla fall ta någon dag i veckan ledigt varje vecka, oklart vilken dag dock. Sen ja, man kan väl säga att det blev inte så mycket med den där ledigheten, istället blev det en hemskans massa övertid.

Men så idag, idag har jag yrkat på en halvdag. Idag ska L sluta vid lunch. Vi ska klämma in fyra veckors semester på en halvdag, och var gör man det bäst om inte på Bok & Bibliotek? Därför går jag nu runt här hemma och packar och fixar. Fred är på dagis, han ska hämtas efter lunchen där, och sen bär det iväg. Ska bli spännande att se hur det går med barnen där inne.

Dagens höjdpunkt blir förhoppningsvis det här. Vårt bibliotek har chans att blir Årets bibliotek. Stort! Men tja, det kan ju faktiskt lika gärna bli dagens bottennapp också... Fast en nominering är hedrande bara det, det får man inte glömma bort.

Dags att fortsätta förbereda avfärden.

Inga kommentarer: