måndag 12 januari 2009

Den här helgen

Vardag igen. Himla skönt på sätt och vis. Det är alltid lättare att ta emot vardagen om helgen varit rolig och bra. Och det har ju den här helgen varit. Så då gör det liksom inget att det är måndag igen. Dessutom går ju en vecka så snabbt så det är snart helg igen, var så säkra.

Lördagen spenderades hos Freds farmor och farfar. De behövde hjälp med att ta ner en rönn, så det hjälpte L till med. Fred hängde med farmor och jag fick lite tid att åka ensam(!) till Skroten i Kinna. Där gick tiden görsnabbt. Men lite tyger fick jag med mig hem. Fred tycker förresten det är väldigt spännande att sitta på golvet hemma hos farmor och farfar för där kommer katter och stryker förbi lite titt som tätt. Dessvärre (enligt Fred) på behörigt avstånd.

Söndagen gjorde vi i stort sett ingenting. Vilket var väldigt skönt. Vi var i och för sig och handlade lite mat. Alltid skönt att bunkra upp lite inför veckan. Men sen hängde vi här hemma. Fred övade på att ta sig någonstans på golven. Bakåt lyckades han med. Det var väl kanske lite frustrerande emellanåt eftersom bollen han var ute efter låg framåt. Men men, han lär sig nog att ta sig framåt vad det lider också.

Den här veckan är officiell städvecka här hemma. Ett rum i taget är planen. Så vid veckans slut ska här vara rent och snyggt, och de få julsaker som kom fram i år ska vara undanplockade. Vi får väl se hur det går med den saken.

1 kommentar:

Lena sa...

Men du kan ju sitta Fred! Coolt!