torsdag 31 januari 2013

Vab och vab igen

Det blev vab hela veckan med Vera förra veckan, och nu är det dags igen. Den här gången är det Fred som är förkyld och sen igår är han hemma från dagis. Fast det bröt ut redan under dagen i tisdags, men eftersom jag glömt mobilen i bilen den dagen såg jag inte att dagis hade ringt, så Fred fick vara på dagis hela dagen ändå, trots feber och hosta. Nu verkar i alla fall febern vara borta för den här gången, kvar finns en envis hosta och en näsa som rinner i ett. Idag blir det vab och imorgon är jag föräldraledig, så till på måndag bör han väl ha tillfrisknat tillräckligt för att gå till dagis igen. Såvida då inte Vera hittat någon ny bacill hon vill testa. Skulle inte förvåna mig. 

Men vi får väl hoppas att den alternativa texten till Elsa Beskows Månaderna stämmer: Vabruari börjar året, feberuari kommer näst...

4 kommentarer:

Caisa sa...

Han blir väl frisk till lördag hoppas vi - pigg iallafall. Mor och far var ju nere förra måndagen och fick viruset så de kommer inte på kalaset vilket kommer göra tillställningen till ett Björlandakalas (om alla är pigga det vill säga!) Krya på Er! Chokladbollar?

Lena sa...

Känner igen det där så väl, när den ena äntligen blir "frisk" så blir nästa sjuk. Idag fick Oliver äntligen gå till dagis medan den andra snorar hemma :)Nästa år kanske vi bara kan byta namn på januari och kalla den något helt annat, funkar det?

bollebygdsbo sa...

Gillar din travestering på Elsa Beskows ramsa.
Hoppas att februari blir bättre än slutet på januari. Kram till er alla

Katharina sa...

Lena: Ja, vi kanske kan finta sjukdomarna. Det hade varit fint. =)

Bollebygdsbo: Ja vi kan ju alltid hoppas.