söndag 6 januari 2013

Ordning på leksakerna?

Ett av de sista inläggen jag skrev innan bloggen föll i dvala handlade om att Fred upptäckt lego och hur roligt det är. Sedan dess har kärleken till lego vuxit, och han har också utvecklats i sitt lego-lekande. Det har gått från att bara bygga ihop och ta isär för att sen bygga ihop igen, till att bygga ihop och sedan leka med det han byggt. Roligt att se. 

Vid det här laget har det kommit in en hel del lego i huset. Och som bekant - med varje legobyggsats följer en ritning. Jag har redan hunnit avverka två olika lösningar för förvaring av ritningarna, men nu är de dock så många ritningar här hemma att den bästa lösningen tycks vara en vanlig pärm med plastfickor. Bibliotekarien i mig vill ju dock organisera ritningarna på något vis. Sortera dem efter fordonstyp, eller efter serie, eller efter nummer kanske. Jag vet inte, just nu sätter jag bara in dem. Men om någon har tips på bra sorteringssystem så mottages detta tacksamt.

1 kommentar:

Lena sa...

Men vad smart! den idén snor jag med en gång, våra ritningar ligger slängde i en låda och det funkar väl i ofs men man vill ju gärna ha den där ordningen :)