lördag 5 januari 2013

Nu är glada julen slut...?

Det må vara trettondagsafton idag, men för mig är nog julen redan slut. Tidigare år har det vid den här tiden kliat i fingrarna för att få plocka undan julsakerna, och jag tror att jag brukar plocka undan dem under trettonhelgen. Detta trots att julen inte är slut förrän tjugondag Knut (dvs den 13 januari). 

I år har jag inte fått kli i fingrarna än, jag har faktiskt inte ens börjat längta efter vardag, det brukar jag också göra vid den här tiden. Istället är jag väldigt nöjd med att hela familjen är ledig, och hade gärna stannat kvar i chokladkartongernas högtid ett tag till. Men nu är ju julen slut, jobbet börjar på måndag och nästa helg är det dags för tvåårskalas här hemma. Den stora frågan nu är därför om julsakerna ska bort innan kaleset, eller om de ska få vara kvar till efter kalaset. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Just nu lutar det åt att tomtar och gran försvinner, medan gardiner och adventsbelysningen får vara kvar ett tag till. Vi får väl se hur det blir. Jag har ju en vecka på mig att bestämma mig.

1 kommentar:

Caisa sa...

Myyysigt - jag skulle inte vilja plocka bort.. kanske därför mina saker fortfarande finns framme!! Fast idag såg jag att Fredrik slängt ut ljuskronan på verandan (med band och ljus och allt..)!!