måndag 21 januari 2013

En bra helg

Helgen är slut och när kvällen närmade sig igår (söndag) så kändes det lite vemodigt, varför var det slut redan? Jag hade ju inte gjort alla dom där sakerna... Vilka saker det var jag skulle ha gjort det var lite oklart, så istället funderade jag på vad vi faktiskt hade gjort och kom fram till att vi hade haft en väldigt bra helg. 

I lördags åkte vi en sväng till min föräldrar för lite fika och umgänge. Där blev vi kvar över en pizza-lunch. Sen var det dags att åka hem. Men se det ville Fred definitivt inte. Han ville stanna kvar längre. Och det kunde han, eftersom mormor och morfar meddelade att de kunde köra hem honom sen då. Väldigt tacksamt. Roligt att få vara kvar själv hos mormor och morfar. När de kom hem med honom sen så åt vi middag tillsammans och sen hade vi lite lördagsmys tillsammans framför ett avsnitt om Stora barriärrevet. Popcorn och fiskar, bra kombination. Och fint att få gosa med morfar i soffan en vanlig lördagskväll:


Det fina med att ha mys med oss är att vi myser så tidigt, ungefär klockan sju är myset slut och således har man en hel lördagskväll kvar till annat.

På söndagen fick vi först besök från grannar som ville gratulera Vera i efterskott. Lek, bus och fika. Och en massa prat oss mammor emellan. Väldigt skönt att få bolla tankar och bara prata av sig lite. De hade inte mer än hunnit gå hem innan nästa granne ringde och frågade om det var möjligt att leka. Givetvis var det de, bara vi fick tid att äta lunch först.

Så snabbt fram med lunchen, och sen lek och bus i en och en halv timme till. Sen fanns det faktiskt fortfarande lite tid kvar av helgen och jag fick börjat städa i vårt kaosrum på andra våning. Med betoning på börjat alltså. Det kommer vara en lååång process, men alla maratonlopp börjar med ett steg, eller hur är det nu?

Så det blev en härlig helg, med fokus på umgänge. Vad gör det då att man inte fått gjort allt det där andra, speciellt som man inte vet riktigt vad "det där andra" är.

1 kommentar:

bollebygdsbo sa...

Tack för lånet av Fred. <3
Fin bild på morfar och Vera. <3