måndag 7 juli 2008

Semester och "det bidde ingen vante"... typ

Himla skönt det är att gå omkring och skrota och inte ha några tider att passa. Det här skulle jag kunna vänja mig vid.

Dagens projekt var egentligen att sy västar till systersönerna som de ska ha på systerns bröllop i augusti. Det sköts dock lite på framtiden när jag kom fram till att det är bäst att mäta pojkarna först. Det har jag visserligen redan gjort en gång, men de måtten lade jag någon annanstans. Så nu har jag lagt ut mätningen på entreprenad. Ska få nya mått i eftermiddag, så då får jag sätta igång då istället.

Alltså fick jag lite tid över. Tänkte börja sy överdraget till skötbordsmadrassen då istället. Men så kom jag på att det är ju roligare att bli färdig med den när det är klart att lägga in den i badrummet, på skötbordet där den ska vara. Och skötbordet måste skruvas ihop först, och innan skötbordet kan ställas på plats måste en byrå flyttas. Och när byrån ändå är flyttad så ska badrummet städas ordentligt. Så det slutade med att jag nu har storstädning av badrummet. Fast just nu har jag paus. Det måste man faktiskt ha innan man drar ut badkaret och börjar städningen där. Äta en Geisha eller två. Styrka sig.

2 kommentarer:

Sofia Arvidsson sa...

låter skönt att bara gå hemma och pyssla. det kan behövas städning på jobbet också ibland upptäckte jag idag. du vill inte veta hur det såg ut när jag vände på mitt tangentbord..

tack för filmen. du e la go.

Anette sa...

Det märks att du snart skall ha barn, då börjar man städa och tycker nästan att det är roligt. Men var lugn det går över.