lördag 19 juli 2008

Hemma...och livet går vidare


Nu har vi varit hemma med Fred i lite mer än ett dygn. Efter tre dagar i en kokong på BB så är det både skönt och lite skrämmande att komma hem. Helt plötsligt ska vi ta hand om en liten individ som det inte har kommit någon instruktionsbok med till. Men hittills går det i alla fall hyfsat (tror vi). F ser ut att trivas, och det gör vi med. Även om L och jag ofta kollar på varandra och skakar på huvudet för att försöka ta in det obegripliga i att det ligger en liten kille och sover i knät, eller på bröstet.

Ett stort tack för alla gratulationer och lyckönskningar i kommentarerna nedan. Det värmer!

Agendan nu innehåller att försöka hitta våra rutiner, det kommer väl inte gå på ett kick, men vi jobbar på det. Fast just nu så är inte bloggande en jättestor del i dagen, det kan jag villigt erkänna. Det hinns liksom inte med mellan alla blöjbyten, amningar och tröstningar. Men lite rapporter ska vi väl lyckas åstadkomma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

danhultEtt stort grattis till er alla tre!
Men framför allt till Fred, som fått så fantastiska föräldrar:).
Förresten, vilket vackert namn ni valt till er förstfödde!!
moster Bodil

Lena sa...

Rutinerna löser sig! Det viktigaste är att ni hittar era egna. Vi ser fram emot en rapport i bloggen då o då men vi förstår ju om du och L vill tillbringa 24 timmar om dygnet med att krama en liten Fred :)

Kristallena sa...

Det var den sötaste babyn jag sett på länge! Ni har verkligen lyckats med designen gott folk! Det där med instruktionsboken ja det finns ju tyvärr inte någon. Det måste man komma på själv hur just varje individ skall skötas. Men det har ni nog redan kommit på själva. Det finns dock bra handböcker i ämnet, som man kan få lite tips i men det vet du ju också redan som bibliotekarie. Lycka till och det skall bli roligt att följa Freds öden och äventyr här på bloggen. Kramizar från Lena W