torsdag 24 juli 2008

Sommar

Kors vad varmt det är! Det är dagar som den här man önskar att man bodde i hus istället för i lägenhet. Att kunna låta Fred sova ute i skuggan istället för inomhus. Men det är rätt svalt inne hos oss, så det går ingen nöd på oss ändå. Fast det är klart, lite känns det ju som att man missar sommaren när man sitter inne istället för att njuta av en dag som denna vid havet. Men stranden är inget vi har några planer på att besöka i nuläget. Istället tar vi korta promenader och fixar med annat som behöver fixas. Så hipp som happ, mellan amningar och blöjbyten så har ännu en dag gått.

Imorgon är det dags för BVC för första gången. Vi ska skriva in Fred, ska bli spännande att se hur mycket han har ökat i vikt sen vi gick hem från BB.

2 kommentarer:

Lena sa...

Stranden är överskattad... har svettats i Falkenberg i 2 dagar och har hela bilen full av sand och en trött liten oliv som inte gillar värmen... Att vara inomhus där det är svalt o skönt låter toppen! :) Hur gick det för Fred på BVC?

Katharina sa...

Bra bra! Alla tidpunkter man ska vara någonstans, och man faktiskt är där, och F är lugn och fin, är bra har jag insett. =) Att lyckas komma i tid och att F inte har stora skriket just då, det är ett lyckat resultat har jag kommit fram till. =)