söndag 27 juli 2008

Så var han inskriven då

BVC-inskrivningen i fredags gick väldigt bra. En lugn och vaken Fred lät sig vägas och kännas över utan problem. Han hade gått upp cirka 300 gram på en vecka, vilket imponerade på barnmorskan, så det var ju skönt.

Annars var det mest prat om föräldrasituationen. Hade vi frågor? Var det något vi undrade över? Kändes något konstigt? Nja, konstaterade L, det enda som var lite mysko var att vi hade fått ta med honom hem från BB. Det var ju lite skumt. Men annars hade vi inte så mycket frågor eller undringar hittills.

Sen var det dags att boka tid för nytt besök. Vi antog att det blir väl om någon månad igen då eller så. Men så började barnmorskan prata om att 14 dagar kanske var för länge, det var det nog egentligen, men om vi kunde tänka oss att vänta så länge som 14 dagar, så kunde det kanske gå bra, för det var lite knappt med tider tidigare än så. Visst hade vi kunnat vänta 14 dagar, men vi kunde inte det datum hon föreslog, för då är det bröllop. Istället så klämde hon in oss tidigare, så det blev 10 dagar eller nåt sånt till nästa gång. Då får vi se om han fortsätter att växa, och det antar jag, så som han äter.

Inga kommentarer: