söndag 17 augusti 2008

Bröllop

Dagen innan vi åkte upp till stugan, nämligen den 8/8, var det äntligen dags för min systers bröllop. Väldigt roligt och vigseln i kyrkan var verkligen underbar med sånger och diktläsning. Festen efteråt, som hölls på en loge, var suverän, med massor av trevliga människor och ett suveränt värdpar. Helt klart en dag att minnas.

Systern såg ut som en dröm, oerhört vacker med en underbar klänning. Hennes blivande make (som nu alltså är maken) var inte särskilt långt efter. Och jag tror att de fick just en sådan dag de önskat sig, glad med många skratt, men även en hel del tårar. Vädret var också på vår sida, det kom lite regn precis när de kommit ut på trappan från kyrkan, men regn i brudkronan betyder väl bara tur, eller?

Brudparet anländer till festplatsen.

Här står vi och väntar på att brudparet ska komma till fotoplatsen.
Parets tre barn gick med i brudföljet precis som jag som fått äran att vara tärna.


3 kommentarer:

Ginny sa...

such a nice blog, but i can't understand a word :( hihi....
greetings from switzerland!
virginia

Lena sa...

Åh vad fina ni är allihop! Har du sytt din egen klänning själv? Och en massa annat också förmodligen? Jag är så avundsjuk... /hon som inte kan sy :)

Katharina sa...

Lena: Tack! Japp - klänningen färdigställdes klockan 20 kvällen innan den stora dagen. =) Med special-sydda amningsvänliga axelband.