tisdag 24 juni 2008

Producerat på semestern

Då har jag varit lite ledig så där i anslutning till midsommar. Himla skönt faktiskt. Mest tänkte vi nog vara lediga för att slippa åka upp till och ner från bohuskusten samtidigt som alla andra gör det runt midsommar. Men när vi väl var lediga så kom vi också på att det blev ju faktiskt vår sista semester bara vi två, jag och L. Kanske blir det lite ledigt i slutet av juli också, när L tar semester, såvida Smulan inte bestämt sig för att komma ut före utsatt datum (vilket vi inte skulle protestera emot).

I alla fall, förutom att fira midsommar med släkt och vänner så har vi givetvis fortsatt pula lite i sommarstugan under ledigheten. De sista två dagarna har till exempel resulterat i den här:


Dessutom har vi tagit det lite lugnt och läst en hel del. Jag har försjunkit i Hennig Mankells nya deckare (skön sommarläsning som inte kräver särskilt mycket hjärnarbete) och L har på min förfrågan läst José Saramagos Blindheten som jag blev rekommenderad av Sofia och Douglas. Fast vi blev lite besvikna på den, främst på slutet. Det blev liksom lite futtigt, och boken tappade sin mening på sätt och vis.

Men imorgon är det jobb igen, och nu är det inte många dagar kvar innan den långa ledigheten(?) sätter igång.

2 kommentarer:

Anette sa...

Sitter här och läser bloggen och vad skådar vårat norra öga, en sådan snygg sänggavel är det 1"x4" undrar Mats?
Har det tagits patent på designen?
Jättesnyggt tycker vi båda.
Anette och Mats

Anonym sa...

Något skruvade, vridna och dessutom hyvlade med en halvbra elhyvel, så var det från början nåt i stil med 1x4. Fästbräderna (de lodräta) var något smalare, 1x3 kanske.

Om man ställer den mot väggen (utan att skjuta in sängarna) så gör de sneda bräderna att den nog står ut från väggen i ena änden med en 10-20 centimeter, men med sängarna tätt intill ser det bra ut.