måndag 16 juni 2008

Burken

För ett år sedan, på bröllopsfesten, fick vi en glasburk full med massa lappar. Lappar som våra gäster hade skrivit meddelanden på under kvällen. Burken var förseglad och vi fick inte öppna den förrän ett år senare. Idag är det ett år senare och vi öppnade burken. Däremot kom vi själva fram till att vi inte skulle läsa mer än två lappar idag. Vi skulle dra en var. Delvis för att vi är på tok för trötta just idag för att orka läsa alla lappar, men också för att vi inte ska tröttna på att läsa lappar. Alltså tar vi två åt gången.

Lapparna vi drog idag var väldigt spännande. Främst kombinationen av dem. Vi drog alltså varsin lapp från burken, och vi grävde runt ett tag innan vi plockade upp våra lappar. Av 60-talet lappar lyckades vi dra upp lapparna från vårt värdpar. Min syster A och hennes blivande man. De ska gifta sig den 8 augusti i år, och jag är nästan lite avundsjuk på dem för att de har sitt roliga kvar. Hur som helst så var lapparna väldigt roliga och värmande att läsa, och det bästa är ju att vi fortfarande har massor av lappar kvar, men dom väntar vi lite med.

2 kommentarer:

Kristallena sa...

Åh vilken rolig grej! Måste tillstå att man blir lite nyfiken...:)

Lena sa...

Ja det där är ju super! Egentligen borde man kunna tillämpa det på det vardagliga livet med på nåt sätt, man har en lappkväll med kompisar o fyller var sin burk o sen har man att öppna typ en gång i veckan. Nice!