söndag 7 september 2008

Två lite annorlunda dagar

Nu har jag och Fred haft två lite annorlunda dagar. Men två väldigt bra dagar. I fredags var vi i Alingsås på konferens, eller möte eller vad det nu var. Hur som helst så var det väldigt trevligt. Väldigt roligt att träffa massor av arbetskamrater igen, även om vissa saknades. Efter mötet åkte vi hem till en av arbetskamraterna och åt väldigt gott. Fred tyckte dock att det var lite jobbigt att bli lämnad i sticket som ensam kille. Herregud som han fick jobba för att charma alla tjejer som var där. Det visade sig även dagen efter, då han sov tre timmar i sträck på förmiddagen i sin babysitter. Det har typ inte hänt innan. Den dagen fick vi också besök, Freds tvååriga kusin Alma kom hit och hälsade på. Det är himla bra, för då får jag hjälp med allt från att hålla Fred på gott humör till att byta blöjor på honom. Hade hon bara kunnat hjälpa till att mata honom hade hon säkert gjort det också. Men nu ammar hon antingen sin docka (som heter Fred) eller sitter brevid mig och klappar Fred på huvudet under tiden han äter.
Alma stannade till femtiden på eftermiddagen, sen åkte hon vidare till mormor och morfar där hon skulle bli upphämtad av sin mamma och pappa. Jätteroligt att ha henne här, och både jag och Fred hoppas på att vi snart får besök igen.

Så det var två dagar med lite mer aktivitet än var jag och Fred är vana vid, men oj så roligt vi har haft! Men idag är det rätt skönt att bara vara och inte göra nåt annat än att slappa och skrika lite.

Här är Alma med sin dockvagn som hon fick i present när hon fyllde två för en vecka sen:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du nu mutat henne att buta namn på dockan? ; )

Katharina sa...

Haha! Nej, faktiskt inte, även om det är lätt att tro. Lisa fick inte följa med, istället fick Fred komma med. (Fred är ju dockan som finns med på bilden).