tisdag 4 maj 2010

Idag har vi grävt minsann

Vi har faktiskt grävt idag igen. Det är liksom ingen hejd på det. Idag har vi dock inte grävt i vår trädgård. Men nej, vi har inte blivit helt bananas och börjat inkräkta på grannens mark och gräva där, det var trädgårdsdag på Freds förskola idag. Alla föräldrar var inbjudna för att hjälpa till att fixa i trädgården. Det var inte jättestor uppslutning, kanske beroende på vädret, men vi var några stycken där som jobbade. Vissa av oss grävde och planterade buskar och blommor. Andra spikade och sågade, bland annat byggdes det tydligen en helikopter, jag glömde dock titta på den innan jag gick hem så jag vet inte om det bidde en helikopter eller inte.

Ett tag haglade det så det stod härliga till. Dessbättre blev man varm av allt arbete. Fred däremot, som inte arbetade särskilt hårt (latmasken) var riktigt kall om fötter och händer när vi kom hem. Men en stund under filten i soffan framför Fåret Shaun, följt av en lång varm dusch löste detta problem.

Hoppas dom är nöjda med uppfräschningen av gården. Det ska bli spännande att se hur det blir när alla nya buskar och plantor börjar ta sig.

2 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Lite otur med vädret hade ni.
Men så bra att det finns grävande föräldrar också - liksom grävande journalister. ;)

Ser att du fortfarande bor i Göteborg.
På profilen alltså.

Malin sa...

Vilken tur att det finns så engagerade föräldrar som hjälper till! och tur att fåret Shaun finns, har räddat vår familj från lillan utbrott många gånger:)