onsdag 15 februari 2012

En iakttagelse

Det har börjat gå åt mer havregryn till gröt än till chokladbollar här hemma på senare tid. Det är bra. Snart är påsen slut och det är dags att köpa en ny. Insåg just att en stor del av havregrynen går nog också åt till brödbak, minst en deciliter i varje deg oavsett brödtyp. Men väldigt lite av nuvarande påse har i alla fall gått åt till chokladbollar, och jag vidhåller att det är bra (bloggnamnet till trots).

3 kommentarer:

Anette sa...

Har havregryn till salu, med inbyggt musbo.
Havregryn i allt bröd är perfekt, det blir saftigt av det;)

Malin sa...

Bra Kakan!!!:) Visst är det otroligt gott med havregrynsgröt, särskilt med en klick drottningsylt på, mums!

Lena sa...

Det där låter lite väl nyttigt tycker jag! men ok, bara det blir några chokladbollar ibland så...