torsdag 3 februari 2011

Hoppträning

Fred har börjat träna. Jag är osäker på om det är inför nån simhoppstävling, eller kanske backhoppning i Garmish Partenkirshen, eller så är det inför någon sorts hopptävling på dagis. Hur som helst - träningen är i full gång.

Först hade han tagit fram sin stol som han brukar ha vid köksbordet. En ganska hög stol. Han klättrade upp på den, stod och räknade ett tag, det var lite oklart vilken siffra han tänkte sig hoppa på, han stod och rabblade siffror ett bra tag. Men så till slut, så klättrade han ner, pratade lite med sig själv och kom fram till att det var bättre att hämta en vit stol. Så han hämtade en stol i lekrummet istället, en stol som bara var hälften så hög. Sen klättrade han upp på den, rabblade lite siffror och så hopp - rakt ner på det som han kallar sin studsmatta men som i själva verket är en madrass till en spjälsäng. Sen har det där upprepats otal gånger. Det är roligt att hoppa.

Om ni tycker han ser ut att vara smutsig runt munnen så stämmer det. Han är smutsig runt munnen. För att få ut maximalt av träningen laddade han med att slicka en bunke som vi bakat muffins i. Bästa uppladdningen enligt Fred.

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Heja Fred!!! :-)

Lena sa...

Ska ni hårdträna honom till OS i London?
Är imponerad av att han bytte stol. Så förståndig!