torsdag 22 december 2011

Dan före dan före dopparedan

Vi är i Göteborg på julmys. Fika och lite sista-minuten-klappar. Och spårvagn! Pappan fick vara hemma och kurera förkylningen. Men vi har med farmor och farfar.

2 kommentarer:

Malin sa...

Hej!
Jag hamnade på ditt inlägg om ersättning vid bb-vistelse när jag googlade på just detta, insåg sen att det var ett tag sen du skrev inlägget och ett tag sen du uppdaterade bloggen, men jag gör ett försök ändå och hoppas att du vill svara...

Jag har också pratat med en annan mamma som fått ersättning för sin bb-vistelse från sin sjuk- och olycksfallsförsäkring. När jag pratar med mitt försäkringsbolag (Lärarförsäkringar - Folksam) menar de att enda chansen att få ersättning för bb-vistelse är att man har en gravidförsäkring eller att man typ ramlat och skadat sig... Så det jag vill fråga är vad du har för försäkring och vilket försäkringsbolag du har denna försäkring i?

Mvh Malin

Malin sa...

Hej igen!
Måste bara kolla så jag fattade rätt: du har alltså inte koll på vilken försäkring du hade? Alltså om det var en gravidförsäkring eller en sjuk- och olycksfallsförsäkring?

Vet inte riktigt varför jag krånglar om det här.. Är ju inte så mycket pengar det handlar om egentligen, men kan man få ut lite så ger det ju ett tillskott i den annars rätt så skrala mammapenningskassan =)Och rätt ska va rätt =)

Tack för att du tog dig att svara!
/Malin