måndag 13 april 2009

En underbar påskhelg

Har spenderat en underbar påskhelg i sommarnöjet. Inga måsten, inga krav, bara vara och njuta av det fina vädret. Och jösses vilket väder! "Tack tack" sa vi (på äkta bebismanér) och tog emot. Här är lite bilder från helgen.

På påskaftonen åkte vi till Lysekil. Köpte skor till Fred som tröst eftersom påskharen uppenbarligen missat att Fred existerade. Nåt påskägg hade han i alla fall inte fått. Dessutom hittade vi ett hav av blå små blommor som luktade helt gudomligt. Om de smakade lika gott som de luktade ville Fred inte kommentera. "Inga kommentarer" var enda svaret vi fick.

Sen åkte vi hem, och Fred kom fram till att det var läge att göra lite vårfint i rabatten. Eller åtminstone sortera upp snäckorna som ligger på den lilla muren vid rabatten. Här testar han också sina nya skor. "Lite som att ha fötterna i ett betongbad, men ändå helt OK" blev utlåtandet.

Och medan han ändå var i farten med det var det väl lika bra att rycka loss lite blad som hängde och skräpade på muren.

Det dagliga kvällsbadet fixade vi snabbt och lätt efter kvällsdisken. Lite som hon den där kvinnan i reklamen som diskar i badet, bara tvärtom liksom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad härligt ni verkar haft det. Va skönt! Han är ju så underbar på bilderna. Kramar

Cecilia sa...

Vilken skön påskhelg ni har haft.
Vädret skiljer sig lite mot förra påsken... :-)